And if your life was gold, how long do you think you'd stay living?Oj vad jag är sugen på att tatuera mig. Ojojoj.
Tror jag ska göra det nästa månad, för nu har jag varit sugen riktigt länge! Här kommer lite inspiration.
Klippte av mig håret idag!


SÅ vacker.


Gårdagens köp!

Morsning korsning! Här sitter jag på jobbet. (Haha,suupriiise!) Bloggar nästan alltid på jobbet. Kobstigt nog är det typ bara då jag har tid. Köpte mig en keps igår, för första gången. Brukar inte använda keps, men denna har jag spanat på läänge! Så när den dessutom var på rea igår slog jag till! 190 rikstaler på brädgårn. Ikväll blire fest! Min kära vän och sambo fyller 20 idag,och det ska firas med partaj i hennes föräldrars hus. Är ajukt taggad, även om jag just nu håller på och decka av trötthet. Men får kämpa! Vad ska ni göra ikväll? :)

Ännu en mobilblogg.

Mobilbild på mig idag. Blir ju inte mycket roliga bilder när man mobilbloggar helatiden, haha. Har bara internet på mina sambos dator hemma, inte på min. Så kan inte göra mycket annat än lägga upp mobilbilder. Anyhow, sitter på jobbet just nu och är på ruuuskigt bra humör. Vet inte ens varför. Kan vara för det strålande vädret som var idag, snacka om vårkänsla! Fick äntligen användning för solglajjerna, viljet var ett tag sen! Annars då? I veckan händer inte mycket. Jobb jobb jobb. Men cash blire och i helgen ska jag till Stockholm och hälsa på mina systrar som är hemma på besök från england! Det blir aaawesooome! Nu ska jag kila. Puss på er.

Happiness


Trött chey.

Ett stycke osminkad och trött chey på jobbet. Har jobbat sen 7.30 imorse, och nu är det baara 4 timmar kvar till en välbehövlig och välförtjänt helg! Men att ta det lugnt kommer inte på frågan. Ikväll ska jag och ett gäng kompisar ut på Rådis i Falun. Där ska vi också kika på våra vänner i bandet Rhinestone. Är riktigt taggad!! Och något jag är nästan ännu mer taggad för är morgondagen, för då kommer min käre syster och hennes engelska fästman på besök! Wuuhuhu!! Känner på mig att dethär kommer bli en bra helg! Nu vill mitt kaffe drickas upp. Hejsvejs.

Bästavän.


Flytt + Gavin Degraw = sant

nämen tjenare. Det var inte igår kan jag ju säga. Är inte helt lätt att hålla bloggandet uppe när man bara har internet på mobilen. Vi har inte hunnit fått internet i nya lägenheten ännu. Ja mina vännet, ni hörde rätt! Vi har äntligen flyttat nu. Flyttade färdigt i princip allt i fredags, men vi är långt ifrån klara. Det ska tapetseras och inredas under de närmsta veckorna. Men allt konkande är i alla fall överstökat! Trivs hur bra som helst med mina två sambos också, hihi. Sen måste jag ju bara meddela att konserten jag var på i Stockholm var AWESOME!! Gavin Degraw alltså, vilken man! Bästa jag någonsin sett! Nu ska jag fortsätta jobba. (Bilden tog jag nyss på jobbet, ehe)

Love when you're ready. Not when you're lonley.


Word


Dag 08, någon jag saknar.


Är barnsligt lycklig just nu!

Shit vad taggad jag är!
Har precis packat flyttkartonger i 5 timmar. Och är ändå inte klar, men jag är inte bitter! På fredag, då jävlar flyttar vi! Blir första gången jag flyttar hemifrån, och känns så sjukt spännande.

En annan anledning till att jag är galet pepp är att imorgon ska jag till Stockholm och se Gavin Degraw!! Wuuhuu, ÄNTLIGEN! Han är lätt en av mina favoritartister, så ska bli så kuuuul!
Kommer hem på fredag igen!


Snygg-Gavin! Som jag ska see imooorgooooon!!!

RSS 2.0