Fullspäckad helg på ingång!

Hallå där! Äntligen helg!! Eller, snart i alla fall! Håller just nu på och avslutar veckans sista jobbpass och det känns så sjukt skönt att för en gångs skull ha en ledig helg framför mig. Men någon vila kommer inte på tal. Har planer så det räcker och blir över. Efter jobbet ikväll styr jag kosen raka vägen hem till mamma, där kusin och kusinbarn är på besök från stockholm. Ska mysa med dem till imorgonkväll, då kommer lite vänner hem till mig, och sen ska vi till Cozmos och kolla på bland annat Svalle och Glenn när dom har spelning. Det blir nog super! Sen sover min bästa vän över, och på lördag blir det att kolla på Henkes band. Sen efter det är det utgång i Falun för hela slabteb! Wuu! Vad ska ni göra i helgen?

Har umgåtts med världens bästa..

...och coolaste lillrbror idag! Har varit hur bra som helst. Pizza, biljard, tvspel och tvserier. Och nu ska han sova hos mig!

På landet!

Påskhelgen blev inte så dum tillslut! Hade ju planerat både påskmiddag hos mamma och utgång med vännerna i lördags, men ödet ville något annat. Mamma blev magsjuk och jag fick lov att rycka in på hennes jobbarnatt (praktiskt när man jobbar på samma jobb). Så när alla andra slösade pengar tjänade jag en hel skattkista! (För att se det ur en positiv synvinkel). Efter jobbet igårmorse gick jag hem till pappsen och var där till idag. Det var väldigt mysugt att umgås lite med familjen igen! Framförallt lillebror. Det blev en heel del påskmat, påskgodisbakande, nostalgiprat, fika, mysiga promenader med hunden (bilden är därifrån) (många paranteser det blev i det här inlägget). En hel del mys blev det alltså, med andra ord. Min lillebror hittade en heminspelad film också,som jag aldrig hade sett, på min pappa och mamma från när jag låg i mammas mage. Det var väldigt kul att se! Nu ska jag sova lite. Natti natti!

Äppelknyckarjazz

Godkväll vänner små.
Jag är riktigt trött idag. Fyra timmars sömn + 8 timmars jobb är inte den bästa kombinationen, haha. Så ikväll blev det lugnt för min del.
Igår däremot hade jag och Maja lite tjejkväll här hemma. Vilket slutade med ett glas vin mer än planerat. Men jag klagar inte, för vi hade väldigt kul! Här har ni lite bilder!

Nyfärgat hår.

Här är en lite bättre bild på hur håret blev när jag färgade det igår. Bilden tog jag idag på jobbet, hehe. Jaa då var det påsk då. Vad har ni för planer? Själv har jag två påskmiddagar och en utgång inplanerat i helgen! Skönt att vara ledig, och skönt att ha lite saker inplanerade. Nu ska jag jobba klart min sista timme, sen äre bannemig helg!

Tjejkväll!

... med Majis (min sambou!)
Här är min makeover. Over and out!

Två bilder från idag!


RSS 2.0