Rolling in the deep

Hon är så galet galet bra! Älskar henne.


Klasskvääll, här kommer jag

Nej! Orkar inte vara mer sjuk nu!
Det får bli klasskväll hos Erran ikväll i alla fall :}
Ha en bra lördagskväll allesammans!


Erran och jag, på hemligt uppdrag ;)

Stress

Nu har jag min första lediga stund på läääänge! Har knappt haft tid att äta för att jag har varit så stressad den senaste tiden. Betygen sattes i onsdags, och fram till dess pluggade jag gärnet hela tiden! Är faktiskt riktigt nöjd med vad jag lyckades åstadkomma på så kort tid.

Sen, i onsdags kväll hade vi krillkväll med klassen hos Lisa, för att sedan gå ut på Leksandsbaren och fira just att betygen var satta! I torsdags var det med andra ord väldigt tungt att gå i skolan, ehe.

Eftersom jag har varit så stressad så länge fick jag igen igårkväll - jag blev sjuk. Fick feber och jätte ont i halsen, och det har inte släppt än. Så nu blir det vila idag, sen om jag är bättre ikväll kanske jag ska åka till erran för chillkväll med klassen :) Ska försöka kurera mig under dagen - med massa film och chips!


Färgglatt och blixtrande

Nu har jag skrivit klart ett repotage om bussåkning och en uppsats om säckpipor.. Mycket intressant!

Är för övrigt SÅ sugen på den här kameran


Natti natti.

Mystiska fyrkanter i rapporten

Nu har jag suttit i 5 timmar och pluggat! Är helt slut.
Hade största oturen igår med min projektrapport. Satte mig ner och skulle skriva det absolut sista på den (hade redan skrivit 7 dataskrivna sidor), och så helt plötsligt förvandlas hela rapporten till fyrkanter!?! Den gick inte att rädda, men som TUR var hade jag skickat lite mer än halva rapporten till min mail. Men fick sitta igår och idag och skriva om en massa!

Förutom att jag har haft underbart tur med min dator så har jag haft en underbar pojkvän här i helgen! :) Utan honom hade jag seriöst gett upp min projektrapport, men han peppade mig så att jag tog tag i det <3 Han åkte hem idag, så nu är det väldigt tomt igen. En helg går så nedrans fort när man har varit ifrån varandra i tre veckor innan. Och nu ska vi vara ifrån varandra i minst två veckor till. JOBBIGT.
Hur som helst så har jag haft en underbar helg med Joakim, med bl.a. fika och solning i en park, promenader, mys, chips och plugg :]


Gammal bild, men ungefär såhär känner jag om allt plugg och min dator.

Övergiven och hungrig.

De två orden beskriver mig väldigt bra just nu. Sitter på tågstationen i Leksand och väntar på tåget som går om en halvtimme. Har suttit här i en timme nu, och datorn dör snart :(

Har varit med och medverkat i Idas c-konsert som hon har haft idag :) Det gick väldigt bra faktiskt, hon var superduktig! Vi har repat hela dagen efter skolan så min middag har bestått av en halv macka och en yoggi-yogurt typ. INTE BRA för nu kurrar magen hejvilt här! Nästan så att det ekar i väntrummet när den kurrar, haha ^^

Ikväll kommer Joakim till mig, vi har inte setts på tre veckor nu så det ska veeeerligen bli kul att äntligen få ses :) Synd bara att i princip hela elgen kommer gå åt till att plugga. Det är slut-rushen nu i skolan, betygen sätts på onsdag.. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Galet!

Nej nu måste jag sluta innan datorn dör, hoppas ni tillbringar fredagskvällen bättre än mig x]

First kiss

Hahaha det här kan vara bland det gulligaste jag har sett :D


Dagens.
Vad tycks om min nya klocka? :}Värmeslag!

Okej, just nu sitter jag på den värsta bussresan jag någonsin har varit med om. Jag får (utan att överdriva) ärligt talat kämpa för att inte svimma. Det finns ingen som helst ventilation! Alla på bussen håller på att både smälta bort och kvävas på samma gång. Fan ta Dalatrafik!! Förutom det har jag haft en awesome dag :D har varit galet fint väder och jag har fått en del plugg gjort :) har historiaprov imorgon så ikväll väntar ännu mer plugg. Det är ungefär så mitt liv ser ut nu - plugg plugg plugg. Men tänker inte ge upp! Idag är det en månad kvar till studenten, och jag ska banne mig fixa det här :) nu ska jag ÄNTLIGEN få kliva av den här hemska bussen! Hejsvejs.

RSS 2.0