Paper aeroplane

Myslåt.


I'm wasted, so wasted on you
Imorgon kommer min fina efterlängtade pojkvän äntligen hit! Kan knappt bärga mig.
Mycket händer nu. Imorgon kommer Joakim, i övermorgon ska vi gå på bal tillsammans och på fredag tar jag studenten. Det här kommer vara en stor vecka i mitt liv. Mycket kommer hända. Att ta studenten är slutet på hela mitt liv som det har sett ut hittils, och början på vuxenlivet. Känns både skrämmande och spännande. Jag har inte alls bestämt mig för vad jag vill bli, vad jag vill göra eller vart jag ska ta vägen. Jag vet att jag i sommar ska jobba och bo kvar hemma, men till hösten har jag ingen aning om vad som väntar. Känner att jag måste börja fundera på vad jag vill. I alla fall vad jag vill för stunden, till hösten.


Jag har bara festen kvar!

Oj oj oj vad jag har tok-handlat igår och idag. Nu har jag handlat in alla smycken till balen och studenten, och en jättefin väska. Sen (efter att ha kutat ut och in som en svettig liten myra i alla borlänges frisörsalonger) bestämde jag mig för att fixa min egna balfrisyr! Tror det kommer gå ganska bra :] Så idag har jag inhandlat en volymtång, hårsmycken och hårnålar! Har även solat solarium och just nu håller jag på att färga håret. Det är verkligen någonting som ska göras hela tiden!

Och juste - gjorde för andra gången samma tabbe i solariet, haha! Glömde stoppa ner lappen på bikinitrosorna, så nu har jag (IGEN!!!) en vit fyrkant i slutet av ryggen.... Väligt fint.

Ikväll blir det Leksandbaren med fotbollstema - alltså, alla på skolan kommer dit i fotbollskläder ;D Ska bli kuuul! Nu måste jag rusa!


en liten smygkik på mina balsmycken :}

RSS 2.0