Just nu...

 

Just nu: äggmacka (vilket jag har blivit helt beroende av), kiwi, oliver, oboy och avatar! :}


Jag idag...stickad kofta - only, vitt linne - gina tricot, armband och klocka - mammas, pennkjol - H&M, strmpbyxor - mammas


Dagen med möjligheter

Jaa, den här dagen hade nog inte kunnat börja mycket bättre än vad den gjorde! :] Blir väckt av en glad pojkvän som ringer och vill prata. När jag slår upp ögonen ser jag att det är strålande väder ute, YES! Man kan inte bli mycket annat än på bra humör då :}

Åt en supergod frukost bestående av rostade mackor, kaffe och äppeljuice. Satte mig vid datorn och slog på min Jason Mraz-skiva, medans jag drack upp det sista kaffet. Började fundera på vad man skulle sysselsätta dagen med, men behövde inte fundera länge. Min bästa vän Erica ringde och ville ha myskväll med mig ikväll.
Såå, nu ska jag göra mig i ordning, pallra mig ut i det fina vädret, gå till kupolen en sväng. Och sen bär det av till Rättvik och Erica!Boktips!Okej, jag är fast! Började läsa boken "Gömda" av Liza Marklund igår och nu kan jag inte lägga ifrån mig boken. Den är riktigt bra, och ni som vill drunkna några dagar i en bra bok borde definitivt läsa den!

Boken handlar om "Maria Eriksson" som efter att ha haft ett förhållande med en man och fått en dotter med honom träffar en ny man, som hon gifter sig med och får ytterligare ett barn med. Detta gör hennes före detta rasande och han förföljer hela familjen. Det svenska samhället står maktlöst. Hans våldsamhet och hotelser gör att daghemmet kräver att Mia tar ut sin dotter från daghemmet. Åker han i fängelse blir det bara en kortare tid, och under tiden tar hans kompisar över förföljelsen. Hela familjen måste gömma sig som flyktingar i eget land...


Inspiration.


Seg dag

Shit vad jag är hungrig! Sitter hemma i gagnef och bara myser med tända ljus. Pappa står i köket och lagar mat, håller på och hungrar ihjäl ^^
Det känns väldigt skönt att vara tillbaka hos pappa igen, har saknat dem hur mycket som helst. Vet inte varför det blev så, men var inte här på jättelänge.

Idag har jag varit ledig från skolan (kompensationsledigt eftersom vi hade öppet hus i lördags). Med andra ord, det har varit en riktigt seg dag! Vaknade vid ett - halv två någon gång och har bara degat runt sen dess. Har saknat Joakim väldigt mycket också <3 Det tar på krafterna att han bor så långt bort..


bild: lelove


Musslor överallt!

Okej! Idag är det nya tag som gäller. Ska på öppet hus i skolan strax, vi esteter ska uppträda med några låtar. Jag ska sjunga I want you back med Erica :) Kommer bli kul!
Sen ikväll ska hela klassen ut i Leksand, så jag tror jag ska hänga med :] Tror det här kommer bli en bra dag!

Förresten! Igår åt jag något jag aldrig tidigare har smakat - musslor! Det var minst sagt en upplevelse. Ganska gott, men konstig konsistens..


Beige

Jag vet inte varför, men har kommit in i en beige period just nu. Har köpt riktigt mycket beiga plagg och använder nästan bara det, ehe. Får akta mig så jag inte tröttnar.

Hur som helst, här är jag idag.

 

sjal - mammas, hih

tröja - h&m
armband - turkiet
klocka - fått i present

jeansleggins - cubus

 


You are the sunshine of my life

bild: lelove

Ojojoj vad mätt jag blev. Så mätt att jag somnade! Åt en supergod semla och drack en kopp kaffe med mamma och Bernt, sen blev jag så mätt att jag sov i nästan två timmar. Så kan det gå.

Nu sitter jag och lyssnar på en överdrivet positiv låt - min sångläxa till imorgon. "You are the sunshine of my life". Den är väl inte jättebra men måste få den att fastna i skallen.

 

Tänkte försöka vara lite motiverad och ta tag i lite plugg nu, det är bara ett problem - det finns ingen motivation. Fan då. Och Joakim har lämnat mig till mitt grymma pluggöde för att gå på dejt med Adin och se bio, haha! Jag är inte avis. Jag vill ju absolut mycket hällre sitta här och plugga än att gå på bio med världens bästa kille :] Ibland är livet orättvist x)
DESSUTOM, till råga på allt, har jag värlens mest ondaste träningsvärk. Sprang som en galning på bandet igår och idag kan jag knappt gå. Mina höfter alltså - ajaj :]


Dagens

Dagens humör: Berg och dalbana
Dagens mående: Frisk, men trött i kroppen från gymet :]
Dagens borde: Plugga!
Dagens frisyr: Plattat, rakt.
Dagens vill ha: Joakim hos mig
Dagens beroende: Kaffe.
Dagens låt: "Fuck you", har inte fått ur den ur hjärnan på hela dagen!

Filmtips!

Gillar du romantiska djupa filmer så kan jag verkligen tipsa om att se Remember me. De flesta har kanske sett den vid det här laget, men jag såg den för första gången för någon dag sen, och blev inte missnöjd!

 

"Tyler Hawkins lever ett rotlöst liv och släpper ingen inpå livet. Kärlek står långt ner på önskelistan - tills han träffar Ally. Hennes mod och spontanitet inspirerar Tyler att släppa efter och tillåta sig att känna lycka och mening med livet. Men både Tyler och Ally bär på hemligheter som snart kommer att ställa deras förhållande och kärleken på hårda prov..."


2. Min första kärlek

Okej, nu ligger jag efter en del. Men jag kör på.

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – I min handväska
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Okej, nu beror ju det här helt på hur man tolkar frågan. Kan vara första riktiga kärlek, med förhållande och hela grejen. Eller första gången man fick pirr i magen av att kolla på en person. Jag tänker välja nr två.
Så, första gången jag minns att jag blev kär i någon var någon gång i lågstadiet. Jag kan ha gått i andra klass. Det var en kille som hette Mathias. Jag minns att min bästa kompis fick ge honom en lapp där jag frågade chans, och att han sa ja. Jag blev jätte glad och jag minns att jag knappt vågade titta på honom. Vi var väl ihop ett tag, minns inte hur länge. Jag gjorde i alla fall slut, han ville pussas och jag tyckte det var äckligt, haha!

Hjärtat värker.

 


1. Presentera mig själv

Fullständiga namnet var då Nelly Sacha Malou Nahlbom. (och ja, jag är helsvensk, trots alla konstiga namn)
Är 18 år gammal. Jag föddes i Luleå, men mina föräldrar besämde sig för att bosätta sig i dalarna när jag var 1 & 1/2 år, och här har jag bott sen dess. Har två familjer, eftersom mina föräldrar är skilda. Och det betyder att jag har en sjuhelsike stor familj om man plusar ihop alla. Det är något jag gillar, min stora familj! Någon annan jag gillar är min pojkvän Joakim från Umeå.

Mitt absolut största intresse är musik, och har alltid varit. Jag sjunger, spelar gitarr och lite piano. Att sjunga för mig är som terapi, det får mig alltid på bättre humör.
Eftersom jag har ett sånt stort intresse för musik kanske det inte är så svårt att lista ut vad jag pluggar? Juste -Musikestetiskt program på Leksands Gymnasium. Jag går sista terminen nu, med väldigt blandade känslor.

Jag är en väldigt drömmande person. Tänker mycket och har ibland svårt att fokusera. När jag var liten hade jag hela huvudet full av fantasier och kunde sitta länge och bara drömma mig bort.
Jag är riktigt bra på att komma på idéer på grejer och projekt som jag vill göra, men jag är sämst på att genomföra det. Jag börjar alltid med flera saker samtidigt och avslutar sällan någonting alls. Det ska nog bli ett av mina nyårslöften - bli bättre på att avsluta saker.

Jag älskar att resa. Det bästa jag har gjort i mitt liv var när jag och min bästa vän Erica åkte till Turkiet!
Något jag vill göra efter studenten är att åka till Australien. Dit har jag velat åka i 5 år nu, så jag ska baske mig ta mig dit en vacker dag.

Jaa, det var väl lite om mig. Mer får ni veta på resten av punkterna.


Listan.

Har märkt att många har börjat med den så kallade listan nu, ehe. Tyckte att det verkade kul, och eftersom att jag har varit så dålig på mitt bloggande senaste tiden kanske det här är ett bra sätt att komma igång igen. Hur som helst så ligger jag ju efter, men jag tar det här som dag ett och sen får det sluta när det slutar.

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – I min handväska
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Så idag ska jag presentera mig själv, ska bara gå ner och käka och proppa i mig lite mediciner först. Går på penecilin nu eftersom jag har urinvägsinfektion, dryyygt.


RSS 2.0