Kärlek

Jag älskar hans låtar. Så jäkla bra! (han har förresten gått på min linje, på min skola, och haft samma estetlärare som mig :])
Njut!


DagensKöpte nya kläder igår :] tröjan och byxorna i alla fall!

tröja - only
marinblå byxor - only
skor - ohio

Konstigt samtal

Det ringde precis på min mobil från Borås djurpark.

Kvinnan i luren: "Hej jag ringer från Borås djurpark angående en upphittad handväska, låter det bekant?"
Jag: "Ehh.. nej.."
Kvinnan i luren: "Du har alltså inte tappat någon väska?"
Jag: "Eehe, jag har aldrig ens varit på borås djurpark :S"
Kvinnan i luren: "Nehe säger du det.. jaha. Ja det var ju lite konstigt. Jaja då får du ursäkta att vi har ringt fel."
Jag: "Haha ja då, hejdå"

Hahaha skitskumt xD


Sött paraply


bild: glamour.se


Nu när det är så regnigt så kanske man behöver ett paraply?
Det här söta paraplyt hittar man på misselfridge.com för 180 :-

Skulle inte ha något emot att gå runt med ett sånt :}

Ironiskt

Hahaha! Det spelar helt enkelt ingen roll hur tidigt jag kliver upp på morgonen, jag får alltid springa till bussen ändå. Får helt enkelt börja acceptera det >< Jag är den där tjejen som alltid kommer kutandes så att hela bussen får se mig springa, och sen kommer man flåsandes som en galning på bussen och får en kommentar av busschauffören, "nämen, värst vad du motionerar", "oj vad du springer" x]
Blev samma visa idag också, trots att jag var uppe i sån tid, haha.

Jaja.. nu sitter jag på jobbet i alla fall. Och det finns verkligen iiingenting att göra, så jag får sitta här vid en av datorerna bakom disken, dricka kaffe och chilla ;DDet här kanske man borde börja göra

..lite oftare. Gå upp i tid alltså. Är usel på det, men idag tog jag mig i kragen :) Brukar alltid få kuta osminkad och med oknutna skor till bussen när jag ska till jobbet ^^ Men inte idag hoppas jag, för har varit vaken i en timme redan :] Börjar jobba kl 10, och slutar 14. Så det blir en kort dag idag!

Men nu måsta jag skynda mig lite så jaag slipper springa :P

At the turistbyråå


foto: jag

Hellu :] Sitter på jobbet (turistbyrån) nu och fördriver de sista minutrarna jag har kvar :) Har varit en lugn dag idag. Var iväg till banken med pappa och Sanna på lunchen och lämnade in alla papper för mitt leg, så nu är det bara att vänta i tre veckor. Sen så :)
Funderar på att eventuellt dra till Anton i leksand ikväll, det skulle tydligen dit en massa folk.. får se hur jag gör. Annars blir det väl att vara hemma med mammsen. Kanske slinga håret :]
Får se hur kvällen utvecklar sig helt enkelt.. Nu ska jag kila!

Gott och blandat.

Okej. Efter idag har jag TOTALT ändrat uppfattning om turistbyrån, där jag jobbar :) Jobbade första riktiga dagen idag, och det var faktiskt riktigt kul! Jobbarkompisarna var jätte trevliga, och det fanns mycket att göra. Och mycket kaffe att dricka. Hehehe.

Har inte riktigt haft tid eller ork att uppdatera bloggen så ordentligt. Men det finns välinte så jättemycket att säga.
Jobbet verkar flyta på, har varit idag och fotat en bild till leget som jag ska fixa imorn, för att kunna få ut min lön ^^ Sen har jag badat och grillat med familjen!

Var i stockholm för inte länge sen med Robert och träffade min syster Caisa också! Det var verkligen jätte kul! Hade saknat henne fruktansvärt mycket, eftersom hon bor i england. Hoppas på att kunna träffa henne en gång till innan hon åker tillbaka :}

Har väldigt mycket tankar på skolan just nu. Hur sista året ska gå och sådär.. (SISTA ÅRET!?!?!!) lite panik där.. vet inte vad jag ska göra efter. Tycker det känns läskigt att bara sluta skolan, det kommer gå så fort, det där sista året. Samtidigt som jag är sjukt skoltrött så vill jag inte gå ut helt, kommer bli så jäkla tomt.. Man kommer mista många vänner. Usch! Nej, måste tänka positivt när det gäller det. Njuta medans man kan. För jag vet i alla fall en sak jag vill göra efter skolan. Reeesa. Resa resa resa reesaaaa. Och.. resa.

 

Oj shit.. finaste fullmånen utanför fönstret nu asså :O Här kan jag inte sitta.

Ciao!


Mahal kitamahal kita - jag älskar dig
på philipinska, philipinerna, där min pojkvän halvt är ifrån, vilken jag älskar. mycket.
ville bara säga det .

Not afraid
And I just can't keep living this way
So starting today, I'm breaking out of this cage
I'm standing up, I'ma face my demons
I'm manning up, I'ma hold my ground
I've had enough, now I'm so fed up
Time to put my life back together right now!

Första dagen på jobbet...

... på turistbyrån alltså. Kom dit kl nio, var där en kvart. Fick trycka på EN knapp, på en kvart. Mådde illa som tusan. Åkte hem igen.

Tror jag kommer trivas! (Y)

(...eller?)

At work

Hallå där :) sitter på jobbet nu och väntar på att tanten ska vila färdigt. Har gjort klart allting så nu är det bara att vänta. Har haft en ganska mysig dag med kaffe och högläsning. Efter jobbet ska jag skynda mig till en sjö i närheten där min pappa och lillebror är :) vill hinna träffa dom innan dom åker till stockholm. Har saknat familjen hemma i djurås så himla mycket nu. Eftersom att det varit peace and love festivalen en vecka och massa släkt som hälsat på hos mamma veckan efter, har jag inte haft tid att åka hem till gagnef någonting.. Peace and love var verkligen jätte kul! Jag och robert tältade hela veckan. Och så såg vi tomas dileva, jay-Z (där vi stod nästan längst fram), mika, mando diao, europe, melissa horn, robyn, kent och.. Hmm nej jag tror det var alla :) var grymt i alla fall! Nu har jag slutat, så nu ska jag kila.

Midsommarbilder

Liiite sent kanske, men i alla fall.RSS 2.0