Nytt år, nya möjligheter..

...som de flesta säger. Själv har jag helbrist på inspiration. Hur tråkigt som helst verkligen, men så är det.
Vet inte vad jag ska göra, vet inte vad jag vill. Känner att det är mycket jag måste göra, men har ingen aning om vart jag ska börja. Måste få lite ork känner jag.

Nåväl, har gått ett tag sen sist jag skrev. Har haft fullt upp, mest med att ligga på sjukhus.

På julaftonskvällen när jag stod med min kör på scenen inför en fullsatt kyrka fick jag så ont i magen att jag fick kliva av och åka in akut till falu lassarett. Gallstensanfall. Fick både smärtstillande spruta och dubbla doser morfin, men hade fortfarande ont, så fick stanna kvar över natten. Sattes på dropp och varierade hela natten med morfin och kräkningar.. Inte riktigt så som jag hade tänkt spendera julen.
Dagen efter gjorde de ultraljud och konstaterade att jag hade gallstenar och en inflamerad galla. De bestämde sig för att operera mig på kvällen. Operationen gick bra, men jag hade väldigt ont när jag vaknade, och flera dagar efter. De första två dagarna var dock värst, då kunde jag knappt röra mig eller få i mig mat.
Men efter en massa kämpande blev jag bättre, och fick åka hem ett par dagar senare.

Nu mår jag nästan helt bra! Har fortfarande lite ont då och då, men är betydligt bättre. Imorgon ska jag åka in och förhoppningsvis ta bort operationsplåstrena.


Ungefär sådär kände jag när jag fick ligga på sjukhus.. (Gammal bild)


Kommentarer
Postat av: SHOAKAN

Var med i min första bloggtävling, där du kan vinna underkläder för 500 kr från Evasunderkläder! Chansen är STOR, inte så många som har deltagit! :D:Dhttp://candygloss.blogg.se/2012/january/tavling-vinn-for-500-kr-pa-evasunderklader.html#comment

2012-01-05 @ 08:58:31
URL: http://candygloss.blogg.se/
Postat av: Emmababy

sv: hihi kej, jo det är bara bra :D kramis

2012-01-05 @ 09:39:24
URL: http://emmababy.se
Postat av: Mikaela Nahlbom

Usch hjärtis-kusin, hur är det med dig nu då???

2012-01-06 @ 00:08:58
URL: http://mikelapn.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0