"Dags för ett inlägg kanske"

Eftersom att en viss person håller på och tjatar ihjäl sig på att jag ska blogga mer så ska jag försöka ta mig i kragen. Utan att nämna några namn (Tobias Hallberg). Hehehe. Men jag måste erkänna att jag har varit dålig på uppdateringar på senaste tiden. Har varken haft tid eller lust faktiskt, men just nu känner jag mig super inspirerad!

Har en massa att berätta. Vet inte riktigt vart jag ska börja. Okej - Gran Canaria!
Jag kom hem därifrån för exakt en vecka sen, var där en vecka. Vi var i Arguineguin, jag och mamma. Verkligen ett superbra ställe, på ett superbra hotell! Det var min studentpresent av mamma, att få åka dit en vecka.
Det var klarblå himmel och 30+ vaaarje dag - underbart! Träffade en massa nya vänner redan andra kvällen, som jag sen umgicks med resten av veckan. (Min mamma fick också vänner, så hon blev inte ensam ehe)
Vi - jag och mina vänner, hade verkligen skit kul (shit fun, hehehe). Solade, badade i både pool och hav, hyrde vattenaktiviteter, åt god mat och bara levde livet på dagarna. På kvällarna drack vi goda drinkar i hotellbaren och kollade på underhållningen de hade på hotellet. Och en kväll åkte vi in till Puerto Rico, en större stad som låg i närheten, för riktigt partande. Jättelyckat blev det!
Den här resan är lätt topp 3 bästa resor som jag har gjort. Har tagit en massa bilder, som jag ska lägga upp så småning om ;) Delar nog upp dem i flera inlägg, så får ni se lite i taget.

När jag kom hem blev jag sjuk, så ägnade ett par dagar till att bli bättre. Sen har jag jobbat för fullt, typ, och köpt en ny dator! (Är också en av anledningarna till att jag kommer blogga mer nu. Det suger att göra det från en dålig dator, men nu så!)


Bilden är från poolområdet på vårat hotell - från google.

Kommentarer
Postat av: sandy

Ska lätt kolla på de sen när de är uppe!

2011-09-14 @ 22:04:00
URL: http://sandyle.blogg.se/
Postat av: sandy

Jadå, själv?:)

2011-09-14 @ 22:46:51
URL: http://sandyle.blogg.se/
Postat av: Andjela

Allt bra?

2011-09-14 @ 23:08:12
URL: http://bebbiiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0