Busskrock!

Idag har verkligen varit min otursdag alltså! Usch.

Vaknade upp av en massa värk och upptäckte att jag hade försovit mig. Stressade upp och iväg mot nästa buss utan att hinna äta frukost. På tom mage sprang jag skiten ur mig nästan hela vägen till busshållsplatsen, tills jag ser bussen åka förbi. Fan - det var bara att gå hem och vänta en och en halv timme på nästa! Väl iväg till nästa, vilket var ett tåg, så var jag ute i god tid och satte mig nöjd i tågsstolen. Jag hann vara nöjd i ungefär en minut innan jag hörde en röst i högtalaren som sa "Jaa, vi har ett godståg framför oss som har fel på ett lok, så vi kommer bli ca 25 min sena..." - KUL! Jag missade matten också, vilket var min sista lektion.

Väl i skolan repade jag med Erica och en massa andra inför hennes konsert, det gick i alla fall bra och var kul. Blev på lite bättre humör och tänkte att turen kanske hade vänt nu. MEN oj vad jag hade fel.

När jag satt mig på bussen och pustat ut efter den jobbiga dagen och precis var på väg att somna, vaknar jag till av skrik och en smäll! Bussen hade krockat med en bil. Ambulanser, brandbilar och hela skiten kom dit och vi blev sittandes i en timme. Som tur var skadades ingen. Kvinnan i bilen blev bara väldigt chockad, och bakdelen på bilen förstördes helt. Man kan läsa mer om krocken här.

bild: dt.se (från tidningen)


Kommentarer
Postat av: angelica

allt bra? :)

2011-02-23 @ 00:07:07
URL: http://angelicacarlsson.blogg.se/
Postat av: M E R E I

- oj!

2011-02-23 @ 01:05:44
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Nu har du chansen att vinna en ear cuff:D gå in på bloggen för mer info! Reglerna är LÄTTA!

direkt länk:

http://liborius.blogg.se/2011/february/tavling-vinn-en-ear-cuff.html#comment

2011-02-23 @ 16:07:29
URL: http://liborius.blogg.se/
Postat av: alice

sv: inte så mycket :) vad gör du själv?

2011-02-23 @ 20:09:24
URL: http://aliceellen.blogg.se/
Postat av: Smsa Låna

Jag måste säga att jag till 100% uppskattar din sida. Konstigt nog verkar jag inte kunna prenumerera på din sida via BlogLovin' och jag undrar vad jag gör för fel. Är det någon annan som också har problem med att prenumerera på den här bloggen?

2011-07-19 @ 09:50:30
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0