Just a dream


he was so easy to love
but wait, i guess that love wasnt enough
i'm goin through it every time that i'm alone
but he made a decision that he wanted to move on
cuz i was wrong

Bra cover. Jag har inte skrivit på väldigt länge nu, det brukar bli så. Har oftast varken tid eller lust till att blogga, men tror jag har fått tillbaka inspirationen lite nu. Kan behöva skriva av mig lite. Tänker dock försöka klaga så lite som möjligt och vara så positiv jag kan.

För två veckor sen tog det slut mellan mig och min pojkvän, vilket har varit - och är fortfarande - väldigt jobbigt (som de flesta kanske förstår). Tänker dock inte skriva mer än så om det här. De som jag vill ska veta någonting om det vet redan. Och för både min och hans skull tänker jag låta det bli våran ensak. Vissa saker behöver inte alla veta.

Hur som helst så försöker jag vara positiv och sysselsätta mig. Har lyckats ganska bra, i alla fall den senaste veckan. Förutom jobb har jag umgåtts med mina vänner, varit på ett par fester, shoppat bort halva min lön och umgåtts med familjen. Tänker fortsätta på det spåret och ta allt som det kommer. Dock kanske jag har tagit mig vatten över huvudet med att planera in två grönalund-besök nästa vecka? Hehe, äh! Man lever bara en gång, right?

Har den här veckan planerad redan också (: Imorgon ska jag först hänga med min lillebror, sen jobba, sen hem till Maja på kvällen och mysa. På torsdag ska jag dricka sommarvin med Ninni och kanske någon mer, och på fredag tänkte jag åka hem till Djurås för att umgås med min familj där, och sen jobba i helgen!

Nu ska jag ta mig en makrillmacka.

Kommentarer
Postat av: paulina

Jobbigt gumman! jag har varit där också, och jag är fortfarande kvar på ruta ett. usch :/ <3låten är underbar!

2011-08-08 @ 20:50:29
URL: http://paulinaakerberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0