Long time, noo see

Hallå där, det var verkligen inte igår. Råkade bli så att jag hade en väldigt lång bloggpaus, av många olika anledningar. Främst för att jag verkligen har haft fullt upp de senaste månaderna. Vi esteter har slitit som små tjurar för att få vårat projektarbete att gå ihop, vilket lyckades! Vi gjorde enligt mig en grym show, alla var riktigt duktiga!

När projektet var över trodde jag att jag skulle få superlite att göra, men nejdå. Nu när man är inne på slutspurten såhär innan studenten är det hela tiden plugg som ska göras! Så har inte fått vila en sekund för än nu, när jag har haft påsklov i snart en vecka.

Sitter just nu hemma hos min pojkvän i Umeå, där jag har varit den senaste veckan. Vi har även varit i hans sommarstuga vid havet i Piteå, riktigt mysigt! Imorgon åker jag hem till Dalarna igen, för på söndag ska jag nämligen göra en väldig spännande grej. Är supernervös och tänker inte avslöja vad det är för än efter ;) Ni kan ju gissa sålänge ;)

Nu ska jag cykla och hälsa på Joakim i skolan för första gången, det är också ganska nervöst eftersom jag aldrig har räffat hans klass :P Men det ska nog gå bra!

Vi hörs!


Här sjunger jag och Erica mf "will you be there" på showen vi hade :)


RSS 2.0